qualitytime500site
paginakop3
m4

LANCIER INTERNATIONAL BV - Kariboelaan

Wij verwerken naast onze stoffen de beste materialen in en op de meubelen. Het stoffeerwerk wordt gedaan door een bedrijf dat meerdere vakmensen in dienst heeft en al vele jaren ervaring heeft in het herstofferen van topdesignmeubelen. We kunnen ook eventueel projecten aan waar grotere aantallen ter sprake komen.

Duur ? Dat gaat u zeker meevallen. U moet er per slot van rekening ook wat aan verdienen. Maar laat duidelijk zijn dat we aan de kwaliteit geen concessies doen. En zit er een pootje of zo los, ach, dan repareren we dat ook even.

Hoe werkt het ?

Heel eenvoudig. U wilt stoffeerwerk uitbesteden. Dan mailt u een foto of meerdere foto’s van het meubilair naar stofferen@lancier.nl. Daar vermeldt u uw wensen en die van uw klant. En uiteraard om welke stof van Lancier het gaat. Wij nemen bij vragen contact met u op. Dan brengen we een offerte uit en indien accoord maken we een afspraak om het meubilair bij u op te halen. Zelf brengen en ophalen mag uiteraard ook. Altijd alles in overleg.

Heeft u nog vragen of opmerkingen bel of mail ons gerust. Als we u het leven lichter kunnen maken, laten we bij Lancier die kans niet lopen.

Beste relatie,

Overkomt het u ook dat u de komende tijd vol zit met werk ? En dat u soms zelfs bijna nee moet verkopen, omdat u voorlopig geen tijd heeft ? Of dat het stofferen u fysiek te zwaar wordt, maar u er toch nog altijd wel aardigheid in heeft om met klanten om te gaan en aan hen prachtige stoffen op hun meubelen wilt blijven verkopen ? Of dat u andere redenen heeft om het stoffeerwerk liefst elders onder te willen brengen ?

Dat kan !

Lancier biedt aan om als u even vast zit het stoffeerwerk van u over te nemen. Inclusief het ophalen en terugbrengen van stoel of bank. In samenwerking met de beste partners op het gebied van schuim en fournituren en op het terrein van stofferen wil Lancier u graag van dienst zijn. Let wel: wij doen dat voor u als klant en doen geen zaken rechtstreeks met de consument !

Actueel: ontzorgen door Lancier