U kent uiteraard de Lancier-collectie. Maar wat u niet vast niet weet is dat wij daarnaast nog veel meer stoffen aanbieden. Lancier vertegenwoordigt namelijk ook de Aurim-groep uit Padova. Deze Italiaanse textielgigant heeft diverse stoffenmerken in haar portfolio en bezit daarnaast ook grote productiefaciliteiten nabij Como en in het Prato-gebied. Het is onmogelijk al die producten op te nemen, maar als u een keer iets speciaals moet aanbieden en u vindt het nergens dan kunt u ons gerust eens contacteren.

Onze Roland Raaijmakers komt uit de textielindustrie. Hij heeft gewerkt voor o.a. Gamma Holding, Schellens mohair, Vescom, De Ploeg en het Deense Gabriel. Daarvoor heeft hij vele jaren de wereld rondgereisd. Hij weet vaak oplossingen te bedenken voor problemen in projecten of bij producten die iets speciaals vragen.
Zo laten wij nu bijvoorbeeld stoffen vervaardigen voor een producent van hulpmiddelen aan de gezondheidszorg waar ook matrassen gemaakt worden voor patiënten die niet meer kunnen voelen als de stof onder hun rug rimpelt. Daar gaat nu een stof omheen die dat niet doet en doorligplekken voorkomt.

Koninklijk Theater Tuschinski – Amsterdam door Busschers Interieur Stoffering B.V,